Antena 3 CNN Externe Toţi ostaticii de la oficiul poştal din Ucraina, eliberaţi. Atacatorul a fost reţinut

Toţi ostaticii de la oficiul poştal din Ucraina, eliberaţi. Atacatorul a fost reţinut

Toţi ostaticii de la oficiul poştal din Ucraina, eliberaţi. Atacatorul a fost reţinut
30 Dec 2017   •   22:45

UPDATE 22.45 - Toţi ostaticii de la oficiul poştal din Harkov au fost eliberaţi, iar atacatorul a fost reţinut, a anunţat, sâmbătă, preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko.

"Toţi ostaticii au fost eliberaţi, iar atacatorul a fost reţinut. Mulţumirile mele se îndreaptă către poliţie şi serviciile de securitate, care au făcut treabă bună", a afirmat Poroşenko, pe Twitter, potrivit news.ro.

Bărbatul nu a avut cereri speciale, dar ar fi îngrijorat de schimbul de sute de prizonieri dintre autorităţile ucrainene şi separatişti care deţin controlul asupra unei părţi a estului ţării.

----------------------------

Știrea inițială 18.13

Un bărbat despre care se crede c-ar avea explozibili asupra sa a luat ostatici nouă adulţi şi doi copii într-un oficiu poştal din oraşul ucrainean Harkov (nord-est), a anunţat sâmbătă poliţia, citată de Reuters.

Bărbatul, neidentificat, este calm, nu a făcut nici o cerere şi este în contact constant cu poliţia prin intermediul telefoanelor ostaticilor, a declarat şeful poliţiei regionale, Oleg Bekh, la canalul de televiziune ''112 Ucraina''.

Imaginile difuzate de televiziune arată poliţişti şi maşini de poliţie parcate în apropiere de o clădire cu două etaje din oraş. Zona a fost închisă traficului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: luare de ostatici Ucraina
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close