Antena 3 CNN Externe MAE: Situația a revenit la normal în Munchen, nu mai sunt restricții de circulație

MAE: Situația a revenit la normal în Munchen, nu mai sunt restricții de circulație

MAE: Situația a revenit la normal în Munchen, nu mai sunt restricții de circulație
de S.T.    |    23 Iul 2016   •   13:17

Situația a revenit la normal în Munchen după atentatul din Centrul Comercial Olympia și nu mai sunt restricții de circulație, dar se recomandă respectarea indicațiilor și avertismentelor emise de autoritățile locale, informează sâmbătă Ministerul român al Afacerilor Externe, într-o alertă de călătorie.

„Având în vedere evenimentele petrecute în ultima perioadă în landul bavarez, se recomandă cetățenilor români să respecte indicațiile și avertismentele emise de autoritățile locale, să se informeze, în timp real, cu privire la evoluția situației și de a rămâne extrem de precauți și vigilenți, pe durata deplasărilor prin locurile aglomerate”, precizează sursa citată.

MAE recomandă consultarea site-ului instituției și reamintește că cetățenii români care merg în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" cu informații și sfaturi de călătorie.

Autorul atacului armat care a avut loc vineri într-un centru comercial al capitalei landului german Bavaria, Munchen, este un german de origine iraniană în vârstă de 18 ani din oraș, a informat sâmbătă șeful poliției locale, Hubertus Andrae. Potrivit acestuia, numărul morților se ridică la zece, inclusiv atacatorul care s-a sinucis.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close