Antena 3 CNN Externe Mărturia incredibilă a unei campioane a tenisului care a fost umilită de părinţii soţului: „Ce e de făcut atunci când te confrunţi cu astfel de oameni?”

Mărturia incredibilă a unei campioane a tenisului care a fost umilită de părinţii soţului: „Ce e de făcut atunci când te confrunţi cu astfel de oameni?”

Mărturia incredibilă a unei campioane a tenisului care a fost umilită de părinţii soţului: „Ce e de făcut atunci când te confrunţi cu astfel de oameni?”
Sursa foto: Foto: Facebook/Victoria Azarenka
26 Noi 2017   •   10:52

Victoria Azarenka, fost lider mondial, a fost puternic afectată după ce s-a despărţit într-un mod de tatăl copilului ei, Billy McKeague.

Azarenka face dezvăluiri incredibile despre tratamentul la care a fost supusă de foştii ei socri. În timp ce se luptă cu Billy pentru custodia băieţelului ei pe nume Leo, jucătoarea de tenis a pornit un război şi cu părinţii fostului soţ. 

„Când vezi un bărbat care umileşte o femeie în faţa părinţilor săi, iar tatăl nu spune nimic... Se întâmplă din cauza bărbatului sau e de vină tatăl său pentru felul în care l-a crescut? Sau atunci când un bărbat jigneşte o femeie de faţă cu mama lui, iar aceasta râde cu gura până la urechi de ceea ce se întâmplă. Ce educaţie îi oferă? Sau cum se numeşte un bărbat care nu îţi poate spune nimic în faţă, dar îşi umflă muşchii de la distanţă, după ce se urcă în maşină şi pleacă? Ce e de făcut atunci când te confrunţi cu astfel de oameni? Nu poţi decât să te rogi pentru ei!”, a scris Victoria, pe Twitter, potrivit prosport.ro.

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close