Antena 3 CNN Externe Masacru la Alep. Cel puţin 60 de civili, printre care medici și copii, au fost uciși în bombardamente

Masacru la Alep. Cel puţin 60 de civili, printre care medici și copii, au fost uciși în bombardamente

Masacru la Alep. Cel puţin 60 de civili, printre care medici și copii, au fost uciși în bombardamente
Sursa foto: Foto: Agerpres.EPA
28 Apr 2016   •   19:29

Cel puţin 60 de civili au murit, în ultimele 24 de ore, în urma bombardamentelor şi raidurilor aeriene care au vizat oraşul Alep, cea mai activă zona de război din Siria după eşecul acordului de încetare a focului şi suspendarea negocierilor de pace de la Geneva, informează agenţia de ştiri Associated Press.

Mai multe raiduri aeriene, care au vizat zonele din Alep controlate de rebeli, au produs peste 20 de victime, în timp presa siriană de stat a raportat că bombardamentele asupra cartierelor controlate de guvern au provocat cel puţin 14 victime civile.

Cel puţin 20 civili, printre care doi medici şi trei copii, au murit în noaptea de miercuri spre joi, după ce un spital din oraşul Alep, dintr-o zonă aflată sub controlul rebelilor sirieni, ar fost bombardat, susţine Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), potrivit Reuters. Printre cei decedaţi se află şi singurul pediatru din oraş, potrivit OSDO.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a confirmat faptul că raidurile au fost efectuate de "avioane ale regimului" de la Damasc.

×
Subiecte în articol: Siria
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close