Antena 3 CNN Externe "Merkel ne distruge ţara!" Germanii nu vor să mai accepte politica "uşii deschise" pentru imigranţi

"Merkel ne distruge ţara!" Germanii nu vor să mai accepte politica "uşii deschise" pentru imigranţi

"Merkel ne distruge ţara!" Germanii nu vor să mai accepte politica "uşii deschise" pentru imigranţi
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
28 Iul 2016   •   15:11

În ultima săptămână, Germania a fost scena a patru atacuri, dintre care trei comise de solicitanţi de azil şi două revendicate de gruparea teroristă Stat Islamic, iar acest lucru a dus la mai multe cereri populare de a sista politica "uşii deschise" pentru refugiaţi, pe care cancelarul Angela Merkel a promovat-o intens, scrie businessmagazin.ro

Peste un milion de refugiaţi au ajuns în Germania în ultimul an, mulţi dintre ei provenind din zone de conflict din Afganistan, Siria şi Irak.

"Ultimul atac sinucigaş ne-a arătat că nu ştim pe cine am lăsat în ţară", a declarat Anna Lisser, de 47 de ani, celor de la Daily Mail. "Trebuie să ne păstrăm umanitatea şi cred că am procedat corect la început, dar acum trebuie să ne oprim", a mai spus femeia, adăugând că sentimentul general este că Merkel distruge Germania.

"Fiecare atac, fiecare act terorist, este cu mult prea mult. Terorismul islamist a ajuns în Germania," a spus Seehofer, premierul landului Bavaria, unde au avut loc trei din cele patru atacuri din ultima săptămână.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close