x close

Fii alături de noi!

Mesajul postat pe Facebook de atacatorul din Canada, înainte să omoare cinci oameni: “Tocmai am…”

de 23 Ian 2016   •   17:41
Mesajul postat pe Facebook de atacatorul din Canada, înainte să omoare cinci oameni: “Tocmai am…” 127
Foto: scoopnest.com
Bărbatul care a intrat, vineri, înarmat într-o şcoală din Canada şi a deschis focul la întâmplare, a scris pe Facebook un mesaj, înainte de a-şi pune planul în aplicare. Până acum, autorităţile au confirmat patru decese, după ce, iniţial, s-a crezut că cinci oameni au fost ucişi.
Cel puţin patru persoane au fost ucise, iar pate două se află în stare goarte gravă, după ce un tânăr de 23 de ani a deschis focul într-o şcoală din orăşelul canadian La Loche.

Printre victime, se află şi doi fraţi de-ai atacatorului, pe care acesta i-a împuşcat acasă. După ce a comis primele crime, tânărul a scris pe Facebook un mesaj cutremurător: “Tocmai am ucis două persoane. O să-i împuşc pe toţi din şcoală“.

Mai multe pe Libertatea.ro
poza

Actualitate

Descoperire incredibilă la Universitatea Ovidius. Un profesor era plătit pentru mai bine de 1200 de ore pe săptămână

Descoperire incredibilă făcută de Curtea de Conturi la Universitatea Ovidius, din Constanța. Un profesor era plătit pentru mai bine de 1200 de ore pe săptămână, ceea ce ar fi însemnat că acel cadru...

27 Sep 2016  •  09:49

poza

Show

Mioara Roman, noi dezvăluiri despre divorț: ”Am vrut să mă odihnesc”

În urmă cu aproape 10 ani, Mioara și Petre Roman își spuneau adio. A urmat un divorț cu reproșuri și multă suferință, dar acum lucrurile au rămas de domeniul trecutului. Cu toate acestea, fosta...

27 Sep 2016  •  09:02

sati