Antena 3 CNN Externe Mesajele pe care elevii liceului din Florida le-au trimis apropiaților în timpul atentatului. Toată lumea a fost cu ochii în lacrimi când le-a citit

Mesajele pe care elevii liceului din Florida le-au trimis apropiaților în timpul atentatului. Toată lumea a fost cu ochii în lacrimi când le-a citit

Mesajele pe care elevii liceului din Florida le-au trimis apropiaților în timpul atentatului. Toată lumea a fost cu ochii în lacrimi când le-a citit
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Feb 2018   •   22:58

În timpul atentatului din incinta liceului din Florida, elevii îngroziți au fugit și au trimis sute de mesaje celor dragi, prin care cereau ajutorul sau își luau rămas-bun.

”Suntem într-un adevărat cod roșu, tată. Ajută-mă cât mai repede cu putință, nu este un exercițiu”, este mesajul unui tânăr care-i cere ajutorul cu disperare tatălui său.

”Am auzit împușcături. Tocmai am primit o notificare de cod roșu, așa că vino și ia-mă cât mai repede. Sunt împușcături în școala noastră. La naiba, cineva a murit. Vino acum”, a continuat acesta.

”Dacă nu trec peste asta să știți că vă iubesc și apreciez tot ce ați făcut pentru mine”, le-a scris Sarah Crescitelli părinților ei, în timpul în care a stat ascunsă aproximativ două ore într-o baie din școală. ”Nu spune asta. Polițiștii sunt peste tot”, a fost răspunsul părinților, potrivit nypost.com.

Un elev de 14 ani și-a avertizat părinții să stea departe de școală, ca să nu se pună în pericol.

”Ok. S-a terminat? Mama vrea să vină să te ia acum. Este posibil?”, i-a răspuns tatăl. ”Nu este posibil. Suntem blocați. Ai putea fi rănit”, i-a răspuns copilul, care a fost sfătuit de tată să se prefacă mort dacă atacatorul este încă în incinta școlii.

×
Subiecte în articol: Florida liceu elevi mesaje
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close