Antena 3 CNN Externe Mesajul unui refugiat sirian în vârsta de 13 ani: Sirienii au nevoie de ajutor, opriţi războiul

Mesajul unui refugiat sirian în vârsta de 13 ani: Sirienii au nevoie de ajutor, opriţi războiul

Mesajul unui refugiat sirian în vârsta de 13 ani: Sirienii au nevoie de ajutor, opriţi războiul
de S.T.    |    04 Sep 2015   •   23:23
CRIZA IMIGRANŢILOR. Un interviu Al Jazeera cu un refugiat sirian în vârsta de 13 ani a devenit viral pe Facebook, unde a fost vizualizat de 1 milion de ori şi distribuit de peste 18.000 de persoane.

Kinan Masalmeh a ajuns alături de sora lui în Ungaria, la Budapesta, scrie independent.co.uk. Băiatul explică pentru postul de televiziune Al Jazeera că tot ce vrea este să se întoarcă acasă, în Siria, şi să se încheie războiul.

"Vă rog, ajutaţi-i pe sirieni. Sirienii au nevoie de ajutor, opriţi războiul. Nu vrem să rămânem în Europa, doar să se oprească războiul. Poliţia din Serbia, din Ungaria, din Macedonia, din Grecia nu ne vrea", spune băiatul.
 
A 13-Year-Old Syrian's Message to Europe"Please help the Syrians... The Syrians need help now. Just stop the war. We don't want to stay in Europe, just stop the war."We first met 13-year-old Syrian refugee Kinan Masalmeh in the Hungarian border town of Szeged last week. Outside Budapest's main international railway station, we found him among the hundred of refugees who have been stranded for a second day as authorities continue to block them from travelling to other countries.

Posted by Al Jazeera English on 2 Septembrie 2015

Câteva sute de imigranţi au plecat vineri după-amiaza, pe jos, către vest, de la Gara Keleti din Budapesta, cu intenţia, afirmă ei, de a ajunge în Germania, ţară care a promis că le va oferi azil.

×
Subiecte în articol: criza imigranţilor imigranti refugiati
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close