Antena 3 CNN Externe Un apropiat al lui Vladimir Putin, mort în condiţii suspecte

Un apropiat al lui Vladimir Putin, mort în condiţii suspecte

Un apropiat al lui Vladimir Putin, mort în condiţii suspecte
11 Mar 2016   •   08:28

Fostul ministru rus al presei Mihail Lesin, gasit mort intr-o camera de hotel din Washington anul trecut, a murit din cauza ranilor provocate de lovituri aplicate in cap, au declarat joi autoritatile americane, relateaza stirileprotv.

Lesin, care a fost si sef al gigantului media controlat de stat Gazprom-Media, avea de asemenea leziuni provocate de lovituri la gat, spate, pe brate si picioare, au declarat medicul legist sef din Washington si Departamentul Metropolitan de Politie intr-un scurt comunicat.

Incidentul este in curs de investigare, potrivit comunicatului. Presa locala americana si din Rusia au anuntat in noiembrie ca Lesin a fost gasit mort intr-o camera de hotel in cartierul Dupont Circle din Washington, cu multe sedii de ambasade si think tank-uri.

Televiziunea rusa RT a citat membri de familie la momentul respectiv afirmand ca el a murit de un atac de cord, aminteste Reuters.

ABC News a declarat ca Lesin, care a fost ministru rus al presei intre 1999 si 2004 sub presedintele Vladimir Putin, a fost acuzat de cenzurarea mass-media independente din Rusia. El a devenit seful holdingului Gazprom-Media in 2013, dar a demisionat in anul urmator.

Un purtator de cuvant al Ambasadei Rusiei la Washington nu a fost disponibil imediat pentru comentarii.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin moarte suspecta
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close