Antena 3 CNN Externe Misterul care a pus pe jar presa rusă. Vladimir Putin filmat în compania unui personaj necunoscut - VIDEO

Misterul care a pus pe jar presa rusă. Vladimir Putin filmat în compania unui personaj necunoscut - VIDEO

Misterul care a pus pe jar presa rusă. Vladimir Putin filmat în compania unui personaj necunoscut - VIDEO
Sursa foto: foto: captura video
14 Iul 2017   •   13:44

Viata privata a presedintelui rus ramane unul dintre subiectele preferate ale presei de pretutindeni care, in absenta unor detalii picante, speculeaza. De aceasta data, mass-media ruse incearca sa afle cine este "misteriosul insotitor" al lui Vladimir Putin din timpul vizitei acestuia in Karelia, scrie incomemagazine.ro.

Scena făcută publică de o televiziune rusă nu dureaza mai mult de 10 secunde, suficient insa pentru ca presa sa se lanseze in tot felul de speculatii legate de personajul de pe bancheta din spate a autoturismului.

Una dintre ipoteze este că misteriosul pasager ar fi o femeie imbracată intr-o rochie rosie, care a refuzat invitatia presedintelui de a parasi masina.

Ulterior, un post de radio rus a avansat alta ipoteza, apreciind ca, de fapt, este vorba despre un barbat, nimeni altul decat seful companiei petroliere Rosneft, Igor Secin, care ar fi avut pe genunchi, peste pantaloni negri, un obiect rosu, un fel de geanta mai mare. Mana care apare insa in filmulet este, categoric, de femeie, susțin alte voci.

Nu trebuie uitat ca, in ajunul si dupa vizita lui Putin in Karelia, in presa s-a zvonit ca la manastirea Valaam ar fi gazduit ceremonia de cununie a presedintelui rus cu gimnasta Alina Kabaeva.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close