Antena 3 CNN Externe Misterul omului care a văzut ce se va întâmpla cu lumea în următorii 200 de ani. "A fost TRIMISUL lui Dumnezeu pe acest Pământ!"

Misterul omului care a văzut ce se va întâmpla cu lumea în următorii 200 de ani. "A fost TRIMISUL lui Dumnezeu pe acest Pământ!"

Misterul omului care a văzut ce se va întâmpla cu lumea în următorii 200 de ani. "A fost TRIMISUL lui Dumnezeu pe acest Pământ!"
de O.P.    |    05 Iul 2013   •   11:34

Se întâmplă lucruri ciudate în jurul nostru. Pe lângă profeţiile ratate cu privire la sfârşitul iminent al acestei planete, au fost oameni în istorie care au profetizat cele mai mari cataclisme care urmau să aibă loc pe Terra.

Unul din aceşti oameni a fost Călugărul Abel. El a prezis soarta ţarilor ruşi, războiul Rusiei cu Franţa din 1812 şi intrarea triumfală a lui Napoleon în Moscova, destinul tragic al Casei Imperiale a Romanovilor şi moartea martirică a ultimului ţar, Nicolae al II-lea. A prevestit cele două războaie mondiale, căderea autocraţiei imperiale şi valul de nenorociri care a lovit întreaga lume, ca urmare a revoluţiei bolşevice. Pentru aceste profeţii, călugărul rus Abel a fost aruncat în temniţă, unde a petrecut peste 20 de ani.

A ajuns alături de cei mai mari criminali şi hoţi din acele timpuri, în închisoarea din Sankt Petersburg pentru că avusese îndrăzneala să îi spună  Împărătesei Ecaterina cea Mare cum şi când avea să moară.

Însă toate aceste măsuri au fost luate în zadar. Deşi nimeni nu avea voie să vorbească cu acest bărbat, exact la 8 luni de când a făcut previziunea, împărăteasa a murit.  Evenimentul a şocat întrea­ga curte imperială, iar pe moştenitorul tronului, Pavel I, autenticitatea teribilei prevestiri l-a îngrozit.

La numai câteva zile de la încoronarea sa ca ţar, Pavel I s-a urcat într-o trăsură şi a plecat grabnic către fortăreaţa Shlissel­­burg, acolo unde, în temniţă, zăcea enigmaticul prooroc.

Ţarul: "Părinte prea cinstit, se vorbeşte despre tine, dar şi singur văd asta, că asupra ta harul lui Dum­ne­zeu s-a odihnit. Ce spui despre domnia şi soarta mea? Numeşte-i pe succesorii tronului meu şi vorbeşte-mi despre domnia lor. Spune tot, nu te teme!”

Abel: "Scurtă fi-va domnia ta şi văd, păcătosul de mine, năprasnicul sfârşit al Măriei tale. În ziua de 11 martie, o moarte martirică vei primi şi în iatac vei fi gâtuit de tâlhari..."

Ţarul: "Ce se va întâmpla cu succesorul meu, prinţul Alexandru?”

Abel: "Franţuzul (Napoleon Bonaparte) va pârjoli Moscova în timpul domniei sale, iar Alteţa sa, ca răsplată, va pune stăpânire pe Paris. Succesorii lui vor fi Nicolae I, apoi Alexandru al II-lea şi Alexandru al III-lea”.

Ţarul: "Cui va lăsa moştenire tronul acesta din ur­mă?”


Abel: "Lui Nicolae al II-lea, ţa­rul cel sfânt, care va avea cumpă­tarea şi înţelepciunea lui Hristos, răbdarea şi puritatea unui porumbel neprihănit. Coroana imperială o va schimba el pe cununa de spini, căci fi-va trădat de propriul său neam, aşa cum a fost vândut Fiul lui Dum­nezeu. Fi-va un război mare, atot­pustiitor, ce va cotropi întreaga lu­me... În văzduh, oamenii vor zbura ca păsările şi pe sub ape, vor înota ca peştii, însă se vor răpune unii pe alţii cu pucioasa cea urât mirosi­toare. Şi în ajun de izbândă, tronul ţarilor se va prăbuşi, iar mujicul înnebunit, cu toporul în mână, va cuceri puterea. Mult sânge şi lacrimi de suferinţă vor adăpa pământul. Şi vrăjmaşii din interiorul ţării vor biciui pământul rusesc, prăda-vor ei altarele sfinte şi nimici-vor bisericile Domnului. Şi vor pricinui ei moartea celor mai vajnici oameni ai Rusiei”.
 
Călugărul Abel a vorbit apoi des­pre începutul celui de-al Doilea Răz­boi Mondial, când un nou Batu-Han (conducătorul mongol care a cucerit Ru­sia şi a devastat Ungaria şi Po­lonia - aluzie la Hitler) va ridica sa­bia în Apus, împotriva Europei.

"Şi frate pe frate se va ucide, şi râuri de sânge vor curge în lume. Dar Dom­nul cel atotmilostiv îi va ierta pe fiii săi cei fără de Dumnezeu şi lumea va renaşte”.

×
Subiecte în articol: profetii
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close