Antena 3 CNN Externe Motivul real pentru care Kate Middleton s-a decis să mai facă un copil. Nimeni nu se aștepta la asta

Motivul real pentru care Kate Middleton s-a decis să mai facă un copil. Nimeni nu se aștepta la asta

Motivul real pentru care Kate Middleton s-a decis să mai facă un copil. Nimeni nu se aștepta la asta
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com/The Royal Family Channel
18 Sep 2017   •   09:45

Kate Middleton şi prinţul William urmează să devină din nou părinţi. Vestea i-a bucurat pe britanci, dar puţini ştiu care este adevăratul motiv pentru care cuplul a luat această decizie importantă. 

Potrivit cancan.ro, Kate Middleton a surprins pe toată lumea atunci când a anunţat că este însărcinată şi că le va dărui un frăţior sau o surioară micuţilor George şi Charlotte. 

Presa britanică  a început să speculeze motivul ascuns din spatele acestei decizii importante pe care a luat-o Kate, mai ales că ducesa spunea în urmă cu câteva luni că nu are de gând să-şi măreasacă familia.  Surse din presă susțin că ducesa şi-a dorit ca George şi Charlotte să aibă parte de aceleaşi experienţe pe care le-a avut ea în copilărie. Kate mai are doi fraţi, pe James şi pe Pippa, deci cel mai probabil a vrut ca cei mici să fie tot trei şi să aibă grijă unul de altul aşa cum au făcut-o ei. 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close