Antena 3 CNN Externe Noi dezvăluiri despre autorul atacului din Istanbul. Soția lui, în stare de șoc după ce l-a văzut la televizor omorând 39 de oameni!

Noi dezvăluiri despre autorul atacului din Istanbul. Soția lui, în stare de șoc după ce l-a văzut la televizor omorând 39 de oameni!

Noi dezvăluiri despre autorul atacului din Istanbul. Soția lui, în stare de șoc după ce l-a văzut la televizor omorând 39 de oameni!
Sursa foto: Foto: twitter.com
03 Ian 2017   •   18:21

Soția autorului atacului terorist din clubul Reina din Istanbul, din noaptea de Revelion, susține că nu știa că soțul ei este simpatizant al jihadiștilor de la Statul Islamic, scrie Daily Mail.

Poliția turcă a dezvăluit presei o scurtă declarație făcută de aceasta în care afirma că a aflat despre simpatia soțului ei la adresa ISIS abia după atacul de la club, în care și-au pierdut viața 39 de persoane și 69 au fost rănite.

Femeia le-ar fi spus anchetatorilor că au venit în Turcia pentru a găsi un loc de muncă, nu pentru a comite atentate.

Potrivit anchetatorilor, atacatorul se numește Lakhe Mașrapov, are 28 de ani și este originar din Kârgâzstan.

Acesta ar fi intrat în Turcia dinspre Siria, țară în care a luptat în numele grupării teroriste Statul Islamic, motiv pentru care pare să fi avut "o bună cunoaștere a armelor de foc".

×
Subiecte în articol: turcia
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close