Antena 3 CNN Externe Nunta regală. Tot ce este de știut despre nunta regală din Marea Britanie

Nunta regală. Tot ce este de știut despre nunta regală din Marea Britanie

Nunta regală. Tot ce este de știut despre nunta regală din Marea Britanie
15 Mai 2018   •   13:20

Cuplul și-a anunțat logodna în noiembrie anul trecut și că se va căsători la data de 19 mai 2018..

Când este nunta?

Printul Harry - cunoscut oficial ca Printul Charles Henry David Albert de Wales - se va căsători cu Markle pe 19 mai într-o ceremonie de o oră cu începere de la ora 7 EST, sau ora locală la amiază.

Data este o sâmbătă - neobișnuită, deoarece majoritatea nunților regale britanice au loc într-o zi de lucru.

Unde este nunta?

Nunta va avea loc la St. George's. Capela Sfântului Gheorghe de la Castelul Windsor.

„Decanul de Windsor va efectua serviciul și Arhiepiscopul de Canterbury va oficia în timp ce cuplul princiar își susține jurămintele“, Palatul Kensington a anunțat pe februarie 12.

Rev. Bruce Michael Curry, al 27-lea episcop care prezidează Primatul Bisericii Episcopale, a fost ales pentru a face anunțul oficial.

Locul nunții ocupă o poziție centrală în istoria familiei regale. Castelul Windsor, la vest de Londra, este una dintre reședințele principale ale Reginei Elisabeta a II-a. Capela din secolul XV este mai intimă decat Westminster Abbey, acolo unde Prințul William s-a căsătorit cu Kate Middleton în 2011. Regina este, de asemenea, foarte implicată în Colegiul St. George, potrivit site-ului său.

Când a fost anunțat logodna, palatul a declarat că nunta va „reflecta personajele și personalități [cuplului]“ și va fi un moment de „distracție și bucurie.“

După ceremonie, cuplul regal va întreprinde o procesiune de călătorie de Capelă prin Windsor Town și apoi va reveni la castelul Windsor.

Mai multe, pe FoxNews.

 

×
Subiecte în articol: nunta regala printul Harry Meghan Markle
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close