Antena 3 CNN Externe O femeie a folosit 20 de ore telefonul mobil. Este uluitor ce i s-a întâmplat

O femeie a folosit 20 de ore telefonul mobil. Este uluitor ce i s-a întâmplat

O femeie a folosit 20 de ore telefonul mobil. Este uluitor ce i s-a întâmplat
18 Mar 2018   •   20:05

O chinezoaică a făcut cheaguri de sânge pe creier, după ce a folosit telefonul mobil timp de 20 de ore fără oprire, punându-şi astfel viaţa în pericol.

Muncitoarea de 47 de ani a fost supusă ulterior timp de trei ore unei operaţii chirurgicale, despre care medicii au spus că i-a salvat viaţa. Iar acum femeia internată în spital, unde va trece printr-o perioadă de recuperare, se uită cu jind la mobilul ei. Site-ul vedeo din Shanghai, kankannews.com relatează că doamna, al cărei nume nu este precizat, a rămas cu ochii pe ecranul telefonului în timpul călătoriei cu trenul pe o distanţă lungă, din provincia Henan din centrul Chinei, până în oraşul din sud, Guangzhou, informează Rador. 

Când a coborât din tren, vorbea cu greu şi îşi mişca membrele de pe o parte a corpului cu dificultate. Unul din medicii de la spitalul unde a fost internată a spus că viaţa ei ar fi fost în pericol dacă nu ar fi fost supusă imediat unei intervenţii chirurgicale. Doctorul a atenţionat că oamenii nu trebuie să rămână prea mult timp în aceeaşi poziţie, în timp ce folosesc telefoanele.

China are cea mai mare populaţie de utilizatori de web din lume, cu 772 de milioane de oameni online, conform agenţiei guvernamentale China Internet Network Information Centre.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close