x close

Fii alături de noi!

O prezentatoare TV a fost diagnosticată cu cancer pancreatic

de 19 Feb 2016   •   14:10
O prezentatoare TV a fost diagnosticată cu cancer pancreatic 127
Foto: YouTube
Denise Robertson trece prin momente de groază. Prezentatoarea TV în vârstă de 83 de ani a fost diagnosticată cu cancer pancreatic. Anunţul a fost făcut vineri dimineaţa de Ruth Langsford şi Rylan Clark care şi-au deschis emisiunea cu un mesaj pentru iubita vedetă TV, potrivit dailymail.co.uk.

"Îmi pare rău că nu am mai fost alături de voi însă de câteva săptămâni mă lupt cu o boală grea. Am fost diagnosticată cu cancer pancreatic. Este o surpriză pentru mine şi pentru familia mea, dar ştiu că sunt mulţi alţii care au avut aceeaşi afecţiune şi au reuşit să treacă cu bine. Nu am de gând să renunţ la luptă. Medicul meu mi-a recomandat chimioterapie, pe care o voi începe curând. Vreau să mulţumesc tuturor telespectatorilor emisiunii "This Morning" care şi-au făcut griji pentru sănătatea mea şi sper să revin pe micile ecrane curând", este mesajul pe care Robertson l-a transmis fanilor ei, potrivit spynews.ro.
poza

Show

Cântăreața Adriana Antoni, în lacrimi la tv. ”Îmi lipsește atât de mult”

Și-a pierdut mama de tânără, dar Adriana Antoni nu pare se se fi împăcat cu gândul că ființa care i-a dat viață nu mai este printre noi. Cântăreața a izbucnit în lacrimi în...

26 Sep 2016  •  14:11

sati