Antena 3 CNN Externe O prezentatorare BBC, prima femeie care străbătut Amazonul în caiac (VIDEO)

O prezentatorare BBC, prima femeie care străbătut Amazonul în caiac (VIDEO)

O prezentatorare BBC, prima femeie care străbătut Amazonul în caiac (VIDEO)
Sursa foto: caiac
01 Mar 2010   •   16:58

Prezentatoarea unui program de televiziune pentru copii din Marea Britanie a devenit prima femeie din lume care a străbătut Amazonul într-un caiac.
Curajoasa se numeşte Helen Skelton, are 26 de ani şi prezintă un cunoscut program pentru copii la postul de televiziune BBC. La finalul celor aproape 3.500 de kilometri străbătuţi în caiac, de-a lungul fluviului Amazon, a fost întâmpinată de o mulţime de copii care au aplaudat-o pentru performanţa inedită. Călătoria în caiac a durat mai bine de o lună iar temerara spune că nu regretă nicio secundă că a hotârât să pornească la drum. Mai mult, nicio clipă nu i-a trecut prin minte să renunţe.

"Niciodată nu m-am gândit la varianta că nu voi putea să termin cursa, nu mi-am oferit opţiunea de a renunţa? a spus aceasta.

Povestea lui Helen este impresionantă. Înainte de a începe antrenamentele, nu se urcase nicidată într-un caiac. Şi nu puţini au fost aceia care au îndemnat-o să renunţe, pe motiv că provocarea este prea mare pentru ea. Tânăra spune însă că se ghidează după mottoul "nu judeca oamenii după aparenţe" şi că nimic în viaţă nu este imposibil atâta timp cât ai o voinţă puternică.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Amazon BBC prezentatoare
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close