Antena 3 CNN Externe O româncă a fost bătută cu bestialitate de un azilant algerian în Viena. Bărbatul a vrut să-i taie gâtul cu un cutter

O româncă a fost bătută cu bestialitate de un azilant algerian în Viena. Bărbatul a vrut să-i taie gâtul cu un cutter

O româncă a fost bătută cu bestialitate de un azilant algerian în Viena. Bărbatul a vrut să-i taie gâtul cu un cutter
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Aug 2016   •   16:02

O româncă a trăit clipe de coșmar, după ce un azilant algerian cu care a avut o relație a vrut să o omoare în plină stradă. Bărbatul s-a înfuriat pentru că românca a decis să-l părăsească, scrie jurnalulromânesc.at.

În data de 12 august a fost agresată cu brutalitate de acesta, în locuința ei de pe strada Radetzkystraße, bărbatul folosindu-se de un cutter pentru a-i provoca răni victimei.

Românca a ajuns la spital într-o stare gravă. Cu tăieturi adânci la cap, gât, mâini și picioare, potrivit declarațiilor acesteia oferite cotidianului austriac Oesterreich. Algerianul i-a tăiat părul și un tendon din mână, iar în timp ce se afla întinsă pe podea, a lovit-o în față, dizlocându-i maxilarul. Bărbatul intenționa să-i taie gâtul cu un cutter pentru a o ucide.

De când a avut loc incidentul, viața româncei s-a schimbat. Românca a avut parte de un șoc imens în momentul în care a primit o factură de 11.270 de euro de la Spitalul Universitar AKH, mai scrie jurnalulromanesc.at.

Algerianul se află încă în arest preventiv.

×
Subiecte în articol: romanca bătaie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close