Antena 3 CNN Externe O româncă a fost omorâtă în Spania de fostul iubit. Copiii celor doi se aflau în casă în momentul crimei

O româncă a fost omorâtă în Spania de fostul iubit. Copiii celor doi se aflau în casă în momentul crimei

O româncă a fost omorâtă în Spania de fostul iubit. Copiii celor doi se aflau în casă în momentul crimei
Sursa foto: Foto: captura Youtube/ AGENCIA EFE
08 Iul 2018   •   15:29

O româncă a fost ucisă în Spania chiar de fostul său partener, cu care avea două fetițe. Pe 15 iulie tânăra ar fi împlinit 25 de ani. Criminalul are 33 de ani şi este tot român.

Cristina era o româncă de 24 de ani, mama a două fetiţe, care a fost ucisă cu sânge rece de fostul ei partener, tatăl copiilor ei. Înainte de tragedie, pe 17 iunie, Cristina a depus o plângere la poliție, împotriva iubitului său, privind violența domestică. 

Românca a obţinut un ordin de protecție, iar partenerului ei i-a fost interzis să se apropie la mai mult de 200 de metri de ea. Din nefericire, el nu a respectat ordinul de protecţie şi a mers la casa în care femeia locuia, acolo unde a şi înjunghiat-o mortal, în urma unui scandal izbucnit între ei, scrie spynews.ro.

Cele dou fetiţe ale Cristinei erau în casă în momentul în care mama lor a fost ucisă, dar nu au asistat la scena îngrozitoare.

Minorele au fost duse la un centru pentru protecția minorilor şi vor rămâne acolo până ce se va reuși să fie trimise în România, la rudele lor.

Criminalul Cristinei nu a fost prins deocamdată şi autorităţile au demarat ample acţiuni de căutare.

×
Subiecte în articol: romanca Spania partener copii
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close