Antena 3 CNN Externe O româncă trăieşte un adevărat coșmar în Marea Britanie. „Eu ştiu că sunt străină. Nu mă mai simt deloc în siguranţă aici”

O româncă trăieşte un adevărat coșmar în Marea Britanie. „Eu ştiu că sunt străină. Nu mă mai simt deloc în siguranţă aici”

O româncă trăieşte un adevărat coșmar în Marea Britanie. „Eu ştiu că sunt străină. Nu mă mai simt deloc în siguranţă aici”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Oct 2017   •   18:02

Roxana Hu este o româncă, în vârstă de 39 de ani, căsătorită cu un chinez, care lucrează ca asistentă la Diana, Princess of Wales Hospital, în Marea Britanie.

De câteva luni, femeia nu se mai simte în siguranţă în propria casă și vrea să plece din oraş. Şi asta deoarece este ţinta unor atacuri repetate pe care le consideră rasiste.

Cum poliţia din Humberside nu a făcut nimic, deocamdată, soţul Roxanei a scris un mesaj pe care l-a pus pe parbrizul maşinii sale distrusă de necunoscuţi: Stop violent crime"

Cele două maşini ale familiei româncei au fost în mai multe rânduri distruse şi în ultimele şase luni le-au fost furate patru biciclete. „Eu ştiu că sunt străină. Sunt 100% convinsă că e ceva rasist. Încearcă să ne sperie. Este discriminare. Poliţia ne-a spus să ne mutăm maşinile în spatele casei. Nu mă mai simt deloc în siguranţă aici.", a declarat Roxana, pentru Grimsby Telegraph.

 

×
Subiecte în articol: romanca Marea Britanie
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close