Antena 3 CNN Externe Papa Francisc a primit un tricou semnat de Pele şi o minge semnată de Ronaldo de la preşedintele Braziliei

Papa Francisc a primit un tricou semnat de Pele şi o minge semnată de Ronaldo de la preşedintele Braziliei

Papa Francisc a primit un tricou semnat de Pele şi o minge semnată de Ronaldo de la preşedintele Braziliei
22 Feb 2014   •   13:03
Papa Francisc s-a întâlnit, vineri seară, cu preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff, care s-a aflat pentru a doua oară la Vatican, şi au discutat şi despre fotbal şi Cupa Mondială din acest an, informează AFP, conform Mediafax.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Sfântului Scaun, Papa Francisc a avut o întrevedere "amplă şi cordială" cu preşedintele brazilian. 
Sâmbătă, Suveranul Pontif va numi cardinali 19 prelaţi, între care şi arhiepiscopul de Rio de Janeiro, Orani Joao Tempesta.
Dilma Rousseff i-a oferit Papei un tricou al naţionalei braziliene, cu numărul 10, semnat de Pele, pe care scria: "Pentru Papa, cu respect şi admiraţie", dar şi o minge semnată de Ronaldo: "Papei Francisc, o mare îmbrăţişare de la prietenul Ronaldo".
Glumind, Papa a remarcat că aceste cadouri reprezintă o invitaţie pentru a se ruga ca Brazilia să câştige Cupa Mondială. Preşedintele Rousseff i-a răspuns că vrea măcar neutralitate.
La rândul său, Papa i-a oferit un medalion reprezentându-l pe "Îngerul păcii".
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close