x close

Fii alături de noi!

Patru români au murit într-un accident rutier în Spania

de G.S.   •   16 Dec 2012   •   18:22 Comenteaza
Patru români au murit într-un accident rutier în Spania 416
Foto: INTACT Images
Patru români, dintre care doi minori, au murit după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un camion la Montalban, în provincia spaniolă Cordoba, relatează El Pais, în ediţia electronică.
   
Victimele sunt un adolescent în vârstă de 15 ani, o fată în vârstă de 17 ani şi alţi doi tineri, cu vârste de 19 şi, respectiv, 23 de ani.

Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Montalban, provincia Cordoba, din motive încă necunoscute.
   
Şoferul camionului are răni uşoare, în timp ce o a cincea persoană aflată în autoturism a fost rănită grav şi transportată de urgenţă la spitalul din La Retamosa. Acesta este cel mai grav accident rutier produs în Cordoba în ultimii ani.
   
Accidentul s-a produs la kilometrul 19,5 de pe autostrada A-386, care face legătura între municipalităţile Ecija, în Sevilla, şi Montilla, în Cordoba.

poza

Actualitate

Statul român a pierdut muzeul memorial Octavian Goga

Statul român a pierdut muzeul memorial Octavian Goga.  Trei moştenitori şi-au revendicat dreptul în instanţă şi niciun reprezentant al statului nu s-a împotrivit.  Conacul de la Ciucea a fost...

30 Noi 2015  •  11:32

poza

Show

Cântăreaţa Angie Miller s-a logodit de Ziua Recunoştinţei

Cântăreaţa Angie Miller are încă un motiv să fie fericită de Ziua Recunoştinţei. Şi asta pentru că iubitul ei, muzicianul David James Williams, a cerut-o de soţie.

30 Noi 2015  •  11:01

sati