Antena 3 CNN Externe Poliția a găsit un cadavru decapitat și fără membre. Victima este o cunoscută JURNALISTĂ. Anunțul înfiorător făcut de autorități

Poliția a găsit un cadavru decapitat și fără membre. Victima este o cunoscută JURNALISTĂ. Anunțul înfiorător făcut de autorități

Poliția a găsit un cadavru decapitat și fără membre. Victima este o cunoscută JURNALISTĂ. Anunțul înfiorător făcut de autorități
23 Aug 2017   •   16:25

Un trunchi fără cap şi membre găsit în largul coastelor daneze a fost identificat ca aparținând unei jurnaliste pe care autoritățile o căutau de la mijlocul lunii august, scrie presa internațională.

Potrivit Poliției, cadavrul aparține jurnalistei suedeze Kim Wall, a anunţat miercuri poliţia daneză, relatează BBC News. ”ADN-urile trunchiului şi al lui Kim Wall se potrivesc”, a anunţat Poliţia din Copenhaga într-un mesaj postat pe Twitter.

Jurnalista a fost văzută ultima oară în viaţă în 10 august, când a plecat într-o excursie cu submarinul inventatorului danez Peter Madsen.

Iniţial inventatorul a susţinut că a lăsat-o pe tânără în siguranţă la mal, în seara zilei de 10 august, pe insula Refshaleoen, în apropiere de Copenhaga. Ulterior Peter Madsen a recunoscut că a "îngropat-o" în mare, după ce Kim Wall a suferit un accident mortal la bordul submarinului. 

În 11 august, au fost demarate operaţiunile de căutare a submarinului Nautilus care dispăruse în strâmtoarea Oresund ce desparte Danemarca de Suedia, cu două persoane la bord. Poliţia daneză considera că submarinul a fost scufundat în mod deliberat de Madsen, care a fost salvat înainte de a fi arestat.

×
Subiecte în articol: crima jurnalista cadavru
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close