Antena 3 CNN Externe Poliția engleză a făcut primele arestări, după ce un român a fost înjunghiat pe stradă

Poliția engleză a făcut primele arestări, după ce un român a fost înjunghiat pe stradă

Poliția engleză a făcut primele arestări, după ce un român a fost înjunghiat pe stradă
08 Sep 2016   •   16:46

Un tanar in varsta de 23 de ani din Brasov a fost injunghiat mortal pe strada, in Marea Britanie. Politistii sustin ca atacul a fost premeditat. S-au facut deja primele arestari in acest caz, scrie Ziare.com.

Mircea Gheorghe Cozmiuc era din Brasov si avea 23 de ani, el locuind de doi ani in Marea Britanie, unde era angajat al site-ului Amazon.

Potrivit presei britanice, tanarul a fost injunghiat in drum spre serviciu, iar din primele informatii reiese a fost vorba despre un atac premeditat, romanul fiind urmarit inainte sa fie atacat.

Trupul neinsufletit al lui Mircea Gheorghe Cozmiuc a fost descoperit sambata dimineata, pe strada Carter din Wolverhampton, potrivit BBC.

Cateva ore mai tarziu, politia a arestat un barbat de 33 de ani. Acesta se afla inca in custodia politiei. Un alt barbat, retinut in aceeasi zi, a fost eliberat intre timp.

Luni seara, autoritatile au arestat inca doua persoane in acest dosar. Este vorba despre doi barbati, in varsta de 34, respectiv 36 de ani.

Politia incearca in prezent sa afle informatii despre un autoturism marca Audi A3, de culoare gri, care a fost vazut indepartandu-se cu viteza de locul crimei, la scurt timp dupa atac.

Victima absolvise Colegiul National Unirea Brasov, iar apoi Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii Transilvania din acelasi oras.

Pana in acest moment nu se stie care este motivul atacului.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close