Antena 3 CNN Externe Polițiștii britanici au oprit un român în trafic. Când au văzut cine era în mașina lui, l-au arestat pe loc

Polițiștii britanici au oprit un român în trafic. Când au văzut cine era în mașina lui, l-au arestat pe loc

Polițiștii britanici au oprit un român în trafic. Când au văzut cine era în mașina lui, l-au arestat pe loc
Sursa foto: Foto: YouTube
11 Oct 2017   •   16:19

Un român de etnie romă a primit șase ani de închisoare, fiind acuzat de raporturi sexuale cu soţia lui. Motivul este că fata are doar 12 ani.  Incidentul a avut loc în Marea Britanie.

Bărbatul a fost oprit de poliţie, iar oamenii legii l-au arestat pe tânărul care se afla în maşină cu soţia sa, dar şi cu alţi doi copii. "Cei doi s-au cunoscut în România şi nu a fost făcută nicio plângere privind diferenţa dintre ei. Fata s-a întors acum în România şi acuzatul şi-a exprimat dorinţa de a îşi reîntregi familia atunci când va termina de ispăşit pedeapsa. Dar trebuie să ţinem cont că şi în România, ca şi în Marea Britanie, vârsta legală pentru căsătorie este de 16 ani", a spus procurorul de caz.
 
"Activităţile sexuale cu copii sunt în afara legii şi aici e vorba despre un copil de 12 ani, nu contează ce obiceiuri avem în nu ştiu ce ţară. Este un copil care aşteaptă să nască şi ea nu va avea parte de educaţie. Nu e vorba despre consimţământ informat aici. Copii au nevoie să fie protejaţi de alţii şe de slăbiciunile lor", a mai adăugat acesta.

Sursă: observator.tv

×
Subiecte în articol: sotie roman Marea Britanie Politie minora
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close