Antena 3 CNN Externe Poveste emoţionantă! A salvat o viaţă la câteva ore după ce s-a născut: "A trăit şi a murit ca un erou"

Poveste emoţionantă! A salvat o viaţă la câteva ore după ce s-a născut: "A trăit şi a murit ca un erou"

Poveste emoţionantă! A salvat o viaţă la câteva ore după ce s-a născut: "A trăit şi a murit ca un erou"
Sursa foto: foto: captură
23 Apr 2015   •   10:39

Jess Evans şi Mike Houlston au luat sfâşietoarea decizie de a dona organele copilului lor pentru a ajuta la salvarea unei vieţi.

Micuţul nu a avut putere suficientă pentru a se agăţa da viaţă, dar pentru părinţii lui şi pentru familia celui salvat, el va rămâne mereu un erou, informează The Mirror.

Jess Evans şi Mike Houlston ştiau că băiatul lor nu va reuşi să supravieţuiească, dar au fost determinaţi ca viaţa lui să nu fie pierdută în van.

La doar 12 săptămâni după ce a rămas însărcinată, Jess a primit tragica veste: unul dintre gemeni era îngrozitor de bolnav. Starea lui Teddy era atât de gravă, încât putea supravieţui cel mult două zile.

Dar pentru că părinţii au decis să lupte pentru a-l aduce pe lume, au decis şi ca tragedia lor să se transforme într-o bucurie pentru altcineva.

În ciuda suferinţei, ei au dorit să analizeze posibilităţile dacă ar exista vreo şansă ca Teddy să devină donator de organe.

La trei minute după moartea sa, el a devenit cel mai tânăr donator de organe din Marea Britanie.

Micuţul  a salvat viaţa unui străin adult.

Pentru Jess şi Mike, povestea lui este o sursă de mândrie, deoarece aşa se împăca cu dificila pierdere.

Mike, tatăl micuţului, a declarat: "A trăit şi a murit ca un erou. Este imposibil să explicăm cât de mândri suntem de el".

Jess a adăugat: "Deşi el nu a fost cu noi foarte mult timp, şi l-am adus pe lume ştiind că nu va exista nicio speranţă de viaţă pentru el, suntem incredibil de mândri de eroismul său".

"Sperăm ca povestea lui Teddy să inspire şi alte familii care se află în situaţia de a pierde un copil. Ştiind că parte din persoana iubită trăieşte prin altcineva este reconfortant".

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close