Antena 3 CNN Externe Prințul William despre moartea prințesei Diana: ”Mi-au trebuit 20 de ani să mă împac cu moartea mamei”

Prințul William despre moartea prințesei Diana: ”Mi-au trebuit 20 de ani să mă împac cu moartea mamei”

Prințul William despre moartea prințesei Diana: ”Mi-au trebuit 20 de ani să mă împac cu moartea mamei”
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
29 Mai 2017   •   15:52

Prințul William, ducele de Cambridge, a vorbit deschis într-un interviu oferit pentru revista GQ, despre durerea pierderii mamei sale și a dezvăluit care este cel mai mare regret al său referitor la decesul acesteia .

Vorbind despre moartea mamei sale, prințesa Diana de Wales, William mărturisește că cel mia mult regretă faptul că aceasta nu a avut ocazia să-i cunoscă pe Kate și pe cei doi copii ai săi.

El spune că durerea sa este puțin diferită de cea a altor persoane care și-au pierdut părinții de mici, deoarece ”toată lumea cunoaște povestea mea”. El a mai spus că își dorește ca Prințesa Diana, care a murit într-un accident de mașină în 1997, să fi trăit să îi vadă copiii crescând, informează Libertatea.ro.

”Stabilitatea pentru mine este foarte importantă. Vreau să îmi cresc copiii într-o lume fericită, stabilă și sigură. Acest lucru este foarte important pentru noi ca părinți. Vreau ca George să crească într-un mediu real și viu. Nu vreau să crească în spatele zidurilor palatului. Trebuie ca el să iasă și să cunoască lumea”, a declarat William în înterviu.

”Mi-au trebuit aproape 20 de ani să ajung în actualul stadiu. Încă mi se pare foarte greu din cauză că atunci a fost atât de greu. Și de asemenea nu este la fel ca durerea majorității oamenilor, deoarece toată lumea știe despre asta, toți cunosc povestea, toată lumea o știe pe ea”, a adăugat acesta.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close