Antena 3 CNN Externe "Putin a început să se creadă DUMNEZEU"

"Putin a început să se creadă DUMNEZEU"

"Putin a început să se creadă DUMNEZEU"
de O.P.    |    21 Noi 2014   •   09:04

Primul și ultimul președinte sovietic, Mihail Gorbaciov, consideră că actualul șef al statului rus, Vladimir Putin, repetă greșelile lui, deoarece a început să se creadă Dumnezeu, relatează agenția de presă Unian.

'Mi se pare că începe să sufere de aceeași maladie ca mine: încredere în sine excesivă. Și tot ce se spune, nu contează. El este deja Dumnezeu sau cel puțin adjunctul lui Dumnezeu, pe ce probleme — nu știu', a spus Gorbaciov (83 de ani), în timpul prezentării noului său volum 'După Kremlin'.

'Mi se părea că l-am prins pe Dumnezeu de picior', a evocat el perioada în care fusese conducătorul țării, când a inițiat Perestroika, care s-a încheiat cu înlăturarea sa de la putere. 'Să nu fiți trufași niciodată, vanitatea mi-a jucat o festă', a exclamat fostul lider sovietic, recunoscând că Putin nu s-a mai întâlnit cu el în ultimul an și jumătate pe motiv 'că nu are timp'.

El a subliniat că un stat puternic nu se construiește prin forță.'Un stat puternic este un stat democratic', a spus Gorbaciov. 'Un stat puternic nu poate dispersa în forță manifestații ale opoziției, iar dacă procedează astfel, acesta este un semn de slăbiciune.'

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close