Antena 3 CNN Externe Radu Tudor, despre amenințările lui Donald Trump cu privire la distrugerea totală a Coreei de Nord: „Această declarație trebuie analizată și la virgulă”

Radu Tudor, despre amenințările lui Donald Trump cu privire la distrugerea totală a Coreei de Nord: „Această declarație trebuie analizată și la virgulă”

Radu Tudor, despre amenințările lui Donald Trump cu privire la distrugerea totală a Coreei de Nord: „Această declarație trebuie analizată și la virgulă”
19 Sep 2017   •   18:23

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, despre amenințările lansate de președintele american, Donald Trump, cu privire la distrugerea totală a Coreei de Nord.

„Această declarație trebuie analizată și la virgulă. Și acolo există o virgulă esențială. Evident că lumea se teme când vine vorba de un conflict nuclear. Dincolo de îngrijorările noastre, noi trebuie să vedem ce a spus exact ceea ce a spus președintele american Donald Trump. El spune în felul următor: „Vom distruge total Coreea de Nord, în cazul unui atac lansat de regimul de la Phenian”. Ceea ce ar fi o declarație banală. Dacă acel bolnav de putere lansează o rachetă cu încărcătură nucleară asupra unui stat independent, în secunda doi, toate capacitățile nucleare și militare ale Coreei de Nord vor fi anihilate”, a declarat Radu Tudor.

Preşedintele american, Donald Trump, a avertizat marţi, în discursul rostit la ONU, că va „distruge” Coreea de Nord în cazul în care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma „misiunea sinucigaşă” de a ameninţa Statele Unite.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close