x close

Fii alături de noi!

Cel puțin 10 persoane ucise, într-un raid aerian asupra unei închisori aparținând Al-Qaida

de 09 Ian 2016   •   14:48
Cel puțin 10 persoane ucise, într-un raid aerian asupra unei închisori aparținând Al-Qaida 127
Cel puțin zece persoane au murit și alte 50 au fost rănite sâmbătă într-un raid al aviației ruse care a vizat o clădire unde se află o închisoare a organizației teroriste Al-Qaida în zona de nord-vest a Siriei, informează Agerpres.

"Cel puțin 10 persoane au fost ucise și alte 50 au fost rănite într-un atac al aviației ruse împotriva unei clădiri folosite de Frontul Al-Nosra (filiala siriană a Al-Qaida) ca închisoare și tribunal, la Maaret al-Noomane" în provincia Idleb, a anunțat Observatorul sirian pentru drepturile omului.

Printre victime se află probabil și prizonieri, gardieni și posibil chiar și civili, deoarece clădirea bombardată se află în apropiere de o piață, conform informațiilor furnizate de directorul ong-ului menționat, Rami Abdel Rahmane.

Orașul Maaret al-Noomane se află pe ruta Damasc — Alep și este controlat de rebeli de la finele anului 2012.
poza

Actualitate

Prima demisie din mandatul primarului Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Virgil Păunescu, s-a retras din funcţie, interimatul fiind asigurat în prezent de...

25 Iun 2016  •  14:52

poza

Show

Sărbătoare în familia lui Becali. Cum a petrecut patronul Stelei la 58 de ani

Gigi Becali împlinește sâmbătă 58 de ani, ocazie cu care a ţinut să organizeze o conferinţă de presă, în care să să-şi mărturisească din nou dragostea pentru Dumnezeu şi pentru...

25 Iun 2016  •  14:00

sati