x close

Fii alături de noi!

Cel puțin 10 persoane ucise, într-un raid aerian asupra unei închisori aparținând Al-Qaida

de 09 Ian 2016   •   14:48
Cel puțin 10 persoane ucise, într-un raid aerian asupra unei închisori aparținând Al-Qaida 127
Cel puțin zece persoane au murit și alte 50 au fost rănite sâmbătă într-un raid al aviației ruse care a vizat o clădire unde se află o închisoare a organizației teroriste Al-Qaida în zona de nord-vest a Siriei, informează Agerpres.

"Cel puțin 10 persoane au fost ucise și alte 50 au fost rănite într-un atac al aviației ruse împotriva unei clădiri folosite de Frontul Al-Nosra (filiala siriană a Al-Qaida) ca închisoare și tribunal, la Maaret al-Noomane" în provincia Idleb, a anunțat Observatorul sirian pentru drepturile omului.

Printre victime se află probabil și prizonieri, gardieni și posibil chiar și civili, deoarece clădirea bombardată se află în apropiere de o piață, conform informațiilor furnizate de directorul ong-ului menționat, Rami Abdel Rahmane.

Orașul Maaret al-Noomane se află pe ruta Damasc — Alep și este controlat de rebeli de la finele anului 2012.
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Monica Gabor a pus mâna pe averea lui Mr. Pink! Documentul BOMBĂ! Chinezul i-a lăsat totul

Monica Gabor a pus mâna pe averea lui Mr. Pink. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a obţinut de la iubitul chinez una dintre firmele acestuia. Imagini şi dezvăluiri bombă în următorul material...

27 Iul 2016  •  17:25

sati