Antena 3 CNN Externe Reacția lui Vladimir Putin după atacul terorist din Londra

Reacția lui Vladimir Putin după atacul terorist din Londra

Reacția lui Vladimir Putin după atacul terorist din Londra
Sursa foto: Foto: Facebook / Vladimir Putin
de S.T.    |    23 Mar 2017   •   13:56

Liderul rus Vladimir Putin a exprimat condoleanţe premierului britanic, Theresa May, în legătură cu atacul terorist care a avut loc cu o zi înainte la Londra şi a îndemnat la unirea eforturilor în lupta împotriva terorismului, informează joi agenţia de presă TASS.

„Este evident că pentru contracararea ameninţării teroriste este necesară unificarea reală a eforturilor tuturor membrilor comunităţii mondiale”, a declarat liderul rus în mesajul de condoleanţe. „Forţele terorii acţionează tot mai mişeleşte şi mai cinic”, a constatat şeful statului rus.

Putin a exprimat, de asemenea, cuvinte de condoleanţe şi susţinere pentru familiile celor decedaţi în atac şi le-a urat recuperare grabnică tuturor celor care au avut de suferit de pe urma atentatului terorist.

Miercuri, un bărbat a intrat cu autoturismul în pietonii de pe podul Westminster din Londra, iar după aceea a reuşit să înjunghie un poliţist şi a încercat să intre în clădirea Parlamentului, înainte de a fi împuşcat mortal de forţele de securitate. Poliţistul înjunghiat a decedat în urma rănilor suferite, la fel şi doi dintre pietonii loviţi de maşina atacatorului.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close