Antena 3 CNN Externe Republica Moldova A ajuns la spital cu o fractură de picior, a murit la mai puțin de 24 de ore de la internare

A ajuns la spital cu o fractură de picior, a murit la mai puțin de 24 de ore de la internare

A ajuns la spital cu o fractură de picior, a murit la mai puțin de 24 de ore de la internare
15 Iul 2016   •   09:56

O fată de 13 ani a murit la numai o zi după ce s-a adresat la spital cu o fractură de picior. Cei de la medicina legală spun că fata ar fi murit din cauza unei pneumonii. Părinţii însă afirmă că fata nu prezenta simptome ale bolii şi că se încearcă muşamalizarea cauzei exacte a decesului, scrie Adevarul.


Părintii povestesc că luni şi-au dus fiica la spitalul din Ialoveni după ce şi-a fracturat un picior în timp ce se juca. Tatăl fetei menţionează că medicii i-au pus piciorul în ghips. Însă, în opinia sa, i-au înfăşurat piciorul prea strâns.   A doua zi, adolescenta a ajuns din nou la spitalul din Ialoveni, acuzând dureri. Pentru că au descoperit o infecţie la piciorul fracturat, medicii au dispus să fie transportată la Centrul Mamei şi Copilului din Chişinău. Aici, la mai puţin de 24 de ore de la internare, copila a decedat.  

Părinţii fetei bănuiesc că medicii au comis o eroare care a perturbat circulaţai sangvină. Medicii de la Ialoveni, dar şi cei de la Centrul Mamei şi Copilului infirmă că ar fi vorba de vreo eroare medicală.  

Potrivit părinţilor, preliminar concluzia medicilor legişti este pneumonie bilaterală. Specialiştii Centrului Mamei şi Copilului spun însă că e prea devreme pentru a se expune cu precizie asupra cauzei decesului.

 

×
Subiecte în articol: spital copil decedat fractura Chisinau
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close