x close

Fii alături de noi!

Apel către Iohannis de retragere a Ordinului „Steaua României” unui politician

de 13 Feb 2016   •   16:39
Apel către Iohannis de retragere a Ordinului „Steaua României” unui politician 127
Membrul Platformei Demnitate şi Adevăr, Dinu Plîngău a lansat un apel către preşedintele României Klaus Iohannis, prin care declară că liderul PL, Mihai Ghimpu a trădat interesele alegătorilor, că îl slujeşte pe oligarhul Plahotniuc, astfel cere retragerea de la acesta a Ordinului „Steaua României”.

„Mihai Ghimpu a trădat nu doar propriul electorat pro-român, el a trădat România, el a trădat cauza naţională, fapt pentru care nu merită să deţină cea mai înaltă distincţie a statului român. Este absolut inadmisibil ca un deţinător al acestei distincţii să poarte numele de „Iuda” primit pentru meritele sale faţă de cetăţenii rămaşi orfani în propriul stat”, a scris Plîngău pe o reţea de socializare.

Totodată, membrul DA îndeamnă toţi cei care se simt dejămăgiţi de acţiunile lui Ghimpu să semneze într-o petiţie online.

Citeşte scrisoarea deschisă pe Jurnal.md.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Veste cruntă pentru Brigitte Sfăt. Are două tumori și trebuie operată de urgență

Brigitte Sfăt are probleme grave de sănătate și trebuie operată de urgență. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe contul său de socializare. „În urma unor investigații, cu câteva zile...

29 Iun 2016  •  10:16

sati