x close

Fii alături de noi!

Apel către Iohannis de retragere a Ordinului „Steaua României” unui politician

de 13 Feb 2016   •   16:39
Apel către Iohannis de retragere a Ordinului „Steaua României” unui politician 127
Membrul Platformei Demnitate şi Adevăr, Dinu Plîngău a lansat un apel către preşedintele României Klaus Iohannis, prin care declară că liderul PL, Mihai Ghimpu a trădat interesele alegătorilor, că îl slujeşte pe oligarhul Plahotniuc, astfel cere retragerea de la acesta a Ordinului „Steaua României”.

„Mihai Ghimpu a trădat nu doar propriul electorat pro-român, el a trădat România, el a trădat cauza naţională, fapt pentru care nu merită să deţină cea mai înaltă distincţie a statului român. Este absolut inadmisibil ca un deţinător al acestei distincţii să poarte numele de „Iuda” primit pentru meritele sale faţă de cetăţenii rămaşi orfani în propriul stat”, a scris Plîngău pe o reţea de socializare.

Totodată, membrul DA îndeamnă toţi cei care se simt dejămăgiţi de acţiunile lui Ghimpu să semneze într-o petiţie online.

Citeşte scrisoarea deschisă pe Jurnal.md.
poza

Show

Simona Gherghe, la un pas să fie jefuită

Simona Gherghe a vizitat în timpul vacanței de Paște Spania, iar o întâmplare i-a rămas în minte prezentatoarei TV și a făcut-o să scrie acest lucru și pe blog. Moderatoarea emisiunii...

01 Iun 2016  •  09:55

sati