Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Scandal politic urât mirositor. Ce s-a întâmplat la sediul unui partid

Scandal politic urât mirositor. Ce s-a întâmplat la sediul unui partid

Scandal politic urât mirositor. Ce s-a întâmplat la sediul unui partid
Sursa foto: Foto: www.moldova.org
12 Oct 2015   •   23:28

Incident inedit la sediul Partidului Liberal Democrat din Moldova de la Chişinău, unde o autospecială de curăţare a canalizării şi-a vărsat încărcătura pe scările clădirii.

Angajaţii de la salubrizare spun că a fost vorba despre un simplu accident. Există însă voci care spun că, de fapt, a fost vorba despre o acţiune premeditată.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la sediul PLDM din Chişinău se vedem cum autospeciala de curăţare a canalizării iese de pe şosea şi se loveşte violent de scările de la intrarea în clădire. La scurt timp, pompa utilajului porneşte iar intrarea este stropită cu deşeuri.

O altă filmare a incidentului a fost postată pe internet şi preluată mai apoi de liderul formaţiunii pro-ruse Partidul Nostru, Renato Usatâi. În mesajul postat pe internet, politicianul menţionează că acesta este doar începutul. Tocmai de aceea, liderii PLDM spun că incidentul a fost orchestrat chiar de Usatâi.

În urma anchetei, autorităţile locale au anunţat că, cel mai probabil, incidentul a fost provocat intenţionat. Vidanja din imagini nu aparţine serviciului public de salubrizare şi nu are numere de înmatriculare. Şoferul utilajului s-a ales cu dosar penal pentru huliganism.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close