x close

Fii alături de noi!

Cinci jurnalişti ruşi care voiau să ajungă la Chişinău, opriţi să intre în Republica Moldova

de M.Z.   •   21 Ian 2016   •   20:52
Cinci jurnalişti ruşi care voiau să ajungă la Chişinău, opriţi să intre în Republica Moldova 418
Cinci jurnalişti ai unor posturi de televiziune ruse care intenţionau să relateze despre protestele de la Chişinău au fost opriţi joi să intre în Republica Moldova, anunţă Poliţia de frontieră moldoveană, potrivit presei ruse.
 
"Joi dimineaţă, cinci cetăţeni ai Federaţiei Ruse care au încălcat reglementările privind traversarea frontierei Republicii Moldova au fost retrimişi în Rusia de la aeroportul din Chişinău", a transmis Poliţia moldoveană de frontieră, citată de agenţia Sputnik, informează mediafax.ro.
 
Conform presei ruse, este vorba de cinci jurnalişti ai posturilor ruse VGTRK, Life News şi REN TV.
 
Reporterii intenţionau să relateze despre criza politică de la Chişinău.
 
Jurnaliştii care au primit interdicţii au explicat că autorităţile moldovene le-au cerut acreditări speciale pentru a relata despre evenimentele de la Chişinău.
 
poza

Actualitate

Tragedie în Capitală. Bărbat ucis după ce a fost lovit de un tramvai

Un pieton a fost accidentat mortal de un tramvai, sâmbătă seară, la intersecţia Străzii Lizeanu cu Bulevardul Ştefan cel Mare din Capitală, informează ISU Bucureşti-Ilfov. Potrivit sursei citate, victim...

24 Sep 2016  •  23:44

poza

Show

Cristina Spătar, gest surprinzător pentru fostul soț de ziua lui

De ziua fostului ei soț, Cristina Spătar a făcut un gest surprinzător. Vedeta a postat pe Facebook o fotografie în care apare la pieptul lui Alin Ionescu, în ciuda scandalului în care au fost...

24 Sep 2016  •  23:03

sati