x close

Fii alături de noi!

Cinci jurnalişti ruşi care voiau să ajungă la Chişinău, opriţi să intre în Republica Moldova

de M.Z.   •   21 Ian 2016   •   20:52
Cinci jurnalişti ruşi care voiau să ajungă la Chişinău, opriţi să intre în Republica Moldova 418
Cinci jurnalişti ai unor posturi de televiziune ruse care intenţionau să relateze despre protestele de la Chişinău au fost opriţi joi să intre în Republica Moldova, anunţă Poliţia de frontieră moldoveană, potrivit presei ruse.
 
"Joi dimineaţă, cinci cetăţeni ai Federaţiei Ruse care au încălcat reglementările privind traversarea frontierei Republicii Moldova au fost retrimişi în Rusia de la aeroportul din Chişinău", a transmis Poliţia moldoveană de frontieră, citată de agenţia Sputnik, informează mediafax.ro.
 
Conform presei ruse, este vorba de cinci jurnalişti ai posturilor ruse VGTRK, Life News şi REN TV.
 
Reporterii intenţionau să relateze despre criza politică de la Chişinău.
 
Jurnaliştii care au primit interdicţii au explicat că autorităţile moldovene le-au cerut acreditări speciale pentru a relata despre evenimentele de la Chişinău.
 
poza

Actualitate

Ne părăsesc marii actori. Un nume uriaș s-a stins duminică

Actorul și regizorul italian Giorgio Albertazzi a murit la vârsta de 92 de ani. Una dintre cele mai importante figuri ale teatrului italian, actorul se afla la casa sa din Toscana și avea de mai mulți ani...

29 Mai 2016  •  17:37

poza

Show

Cum a ajuns să arate Gabriel Cotabiță. Fotografia postată pe rețelele de socializare

Vestea că Gabriel Cotabiţă (60 de ani) a suferit un atac cardio-respirator a întristat o ţară întreagă. Fanii artistului se rugau zi de zi ca acesta să supravieţuiască, în timp ce el se afla &i...

29 Mai 2016  •  16:51

sati