Antena 3 CNN Externe Republica Moldova S-a urcat pe masa de operație. Și a fost un succes. Ceva însă...

S-a urcat pe masa de operație. Și a fost un succes. Ceva însă...

S-a urcat pe masa de operație. Și a fost un succes. Ceva însă...
Sursa foto: foto: agora.md
01 Sep 2015   •   14:41

Victor Pşeniţchi, tânărul de 21 de ani din Călăraşi care a fost operat de apendicită la mijlocul lui aprilie și a decedat a doua zi de la intervenția chirurgicală, ar fi murit din cauza unei doze duble de anestezie, relatează agora.md. Cel puțin așa susține mama tânărului, care spune că asta ar fi concluzia expertizei medico-legale făcută în România, scrie Sănătate INFO.

În seara de 20 aprilie 2015, Victor Pşeniţchi s-a simţit rău. A apelat la medici şi, la Spitalul Clinic Republican, a fost operat neîntârziat de apendicită. A doua zi, tânărul a fost găsit mort în patul său din salon de către asistentele medicale.

Procurorii spun că acest caz se află în impas, deoarece specialiștii de la Centrul de Medicină Legală încă nu au finalizat expertiza medico-legală.

Vladimir Sile, chirurgul care l-a operat pe Victor Pşeniţchi, este medic rezident şi face operaţii de acest gen de aproximativ patru ani. Acesta spune că nu-şi poate explica cum s-a întâmplat ca Victor să moară, deoarece operaţia a fost realizată cu succes.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close