Antena 3 CNN Externe Revoltător! A sunat disperată cerând ajutor, însă dispecerul i-a închis telefonul în nas. Ascultă conversaţia

Revoltător! A sunat disperată cerând ajutor, însă dispecerul i-a închis telefonul în nas. Ascultă conversaţia

Revoltător! A sunat disperată cerând ajutor, însă dispecerul i-a închis telefonul în nas. Ascultă conversaţia
Sursa foto: Foto: http://skamaniasheriff.com
29 Iul 2015   •   10:07

Un tânăr de 17 ani din New Mexico a murit cu zile după ce dispecerul de la serviciul de urgenţe i-a închis telefonul în nas prietenei sale, care cerea disperată ajutor.

Potrivit mirror.co.uk, Jaydon Chavez-Silver a fost rănit prin împuşcare la o petrecere la care participa, în Albuquerque, New Mexico.

Prietena lui a sunat la numărul de urgenţă, solicitând ajutor, însă conversaţia a fost brusc întreruptă de dispecerul Matthew Sanchez, care a expediat-o pe tânără spunându-i să se descurce singură.

În timpul scurtei conversaţii, tânăra îi spune dispecerului că băiatul abia mai respiră. Când dispecerul repetă însă întrebarea dacă rănitul respiră, fata îi răspunde: "Abia mai respiră. La naiba, de câte ori trebuie să îţi mai spun?" (fraza exactă: How many times do I have to f***ing tell you)

Deranjat de tonul fetei, dispecerul o expediază spunându-i să se descurce singură şi închide.

Jaydon Chavez-Silver a murit la spital în urma rănilor, iar dispecerul, care a fost suspendat, este cercetat acum de autorităţi.



×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close