Antena 3 CNN Externe Româncă ucisă de furtuna din Spania

Româncă ucisă de furtuna din Spania

Româncă ucisă de furtuna din Spania
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Iun 2015   •   13:11

O româncă aflată la muncă în Spania a murit după ce un perete al casei în care se afla a căzut peste ea, din cauza unei furtuni violente. Trupul româncei a fost găsit la câteva ore de la incident de proprietarul locuinţei. Aproape jumătate din Spania a fost sub avertizare de vreme rea. Cea mai afectată zonă a fost cea a Madridului, unde mai multe străzi şi linii de metrou au fost inundate.

Românca în vârstă de 28 de ani coborâse în subsolul casei în care lucra ca menajeră în momentul în care a început furtuna. Unul dintre pereţii clădirii s-a prăbuşit peste ea.

Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu i-au mai putut salva viaţa femeii. Localitatea în care s-a produs tragedia, aflată lângă Madrid, a fost lovită de una dintre cele mai mari furtuni din ultima vreme, spun autorităţile spaniole. Mai multe regiuni ale ţării au fost inundate.

Situaţia cea mai gravă s-a înregistrat la Madrid, unde ploile torenţiale din ultimele ore au inundat mai multe străzi şi linii de metrou. Meteorologii spun că Spania a fost lovită de aproximativ 12.000 de fulgere, stabilind un record pentru anul 2015.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close