Antena 3 CNN Externe S-a aruncat în apa înghețată ca să salveze un bărbat. Acest polițist devenit erou într-un timp record - VIDEO

S-a aruncat în apa înghețată ca să salveze un bărbat. Acest polițist devenit erou într-un timp record - VIDEO

S-a aruncat în apa înghețată ca să salveze un bărbat. Acest polițist devenit erou într-un timp record - VIDEO
22 Feb 2018   •   10:02

Un politist si-a dat seama ca viata unui barbat e in mare pericol, asa ca a intervenit fara sa stea pe ganduri. Imaginile surprinse in tragedie au ajuns virale odata ce au fost publicate pe retelele sociale. Mai mult, acesta a observat ca un barbat parea ca se ineaca, asa ca s-a aruncat fara sa stea pe ganduri in apele inghetate ale unui rau. Omul legii nu a tinut cont de nimic atunci cand si-a dat seama ca viata acelei persoane e intr-un real pericol.

Imaginile care au fost vizionate de mii de ori cu operatiunea de salvare au fost filmate chiar de catre barbatul in uniforma. Politistul avea asupra sa o camera de luat de vederi, de mici dimensiuni, pe careo purta pe corp.

Acesta patrula cand a vazut ca ceva nu e tocmai in regula. Desi e doar la inceputul carierei, Mohammed Nadeem s-a aruncat in apele inghetate ale raului Irwell, din Bury, in Marea Britanie.

Martorii care l-au observat pe barbatul in pericol de moarte au sunat rapid dupa ajutor, dar cum autoritatile intarziau sa apara, politistul aflat la fata locului a decis sa intervina chiar el, informează The Sun.

„Era foarte frig, picioarele incepusera sa imi tremure. Nici nu mai puteam sa vorbesc foarte bine, am fost in acea apa inghetata cam 25 de minute. A fost ingrozitor de frig!”, a povestit Mohammed Nadeem.

×
Subiecte în articol: politist apa
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close