Antena 3 CNN Externe Această tânără s-a îmbătat acasă, dar s-a trezit după gratii. Ce „tratament” i-au aplicat gardienii. „Mă luptam să respir. Am crezut că mor”

Această tânără s-a îmbătat acasă, dar s-a trezit după gratii. Ce „tratament” i-au aplicat gardienii. „Mă luptam să respir. Am crezut că mor”

Această tânără s-a îmbătat acasă, dar s-a trezit după gratii. Ce „tratament” i-au aplicat gardienii. „Mă luptam să respir. Am crezut că mor”
Sursa foto: Foto: captură video
de S.T.    |    28 Sep 2016   •   18:39

Amber Swink, o tânără de 25 de ani din SUA, s-a trezit legată de mâini şi de picioare într-un scaun de imobilizare, la închisoarea din Dayton, Ohio.

Tânăra a fost arestată în timpul nopţii, după ce consumase alcool în propria-i casă. Ea a povestit că era încă în stare de ebrietate în momentul în care s-a trezit în acea celulă din închisoarea din Dayton, însă îşi aminteşte cât de tare o dureau faţa şi ochii după ce acei ofiţerii pulverizaseră spray iritant peste chipul ei.

„Nu mai puteam respira, mă luptam să respir. Îmi amintesc că gura mi se umplea cu salivă, ceea ce îngreuna, de asemenea, respiraţia. Am crezut că voi muri”, a spus Amber. 

Amber Swink a depus o plângere împotriva ofiţerilor care se aflau acolo în acea seară. În urma tratamentului primit în acea celulă, ea a rămas cu probleme de respiraţie.

×
Subiecte în articol: inchisoare Ohio stare de ebrietate
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close