Antena 3 CNN Externe Şapte cetăţeni români, reţinuţi în Franţa după un furt dintr-o locuinţă

Şapte cetăţeni români, reţinuţi în Franţa după un furt dintr-o locuinţă

Şapte cetăţeni români, reţinuţi în Franţa după un furt dintr-o locuinţă
20 Feb 2015   •   00:33

Şapte cetăţeni români, dintre care trei bărbaţi şi patru femei, au fost reţinuţi de poliţia franceză după un furt în comuna Magnant, în nord-estul Franţei, relatează L'est Eclair, în pagina electronică de joi.
   
Întorcându-se acasă miercuri, cu puţin timp înainte de ora locală 16.00 (17.00, ora României), un locuitor din Magnant, în departamentul Aube, s-a întâlnit cu doi bărbaţi în curte.

Într-o franceză stâlcită, cei doi bărbaţi i-au explicat că vor o sticlă cu apă, după care au plecat imediat, fără nicio explicaţie.
   
Nedumerit de acest comportament, proprietarul a format numărul de urgenţă şi a oferit o descriere exactă a vehiculului cu care au plecat cei doi, un Wolkswagen. Peste cel puţin zece minute, o patrulă a jandarmeriei a localizat maşina la Bar-sur-Seine, o comună vecină, şi a oprit-o.

La bordul maşinii se aflau trei bărbaţi şi patru femei, cu toţii cetăţeni români. În acelaşi timp, proprietarul a descoperit lipsa unor bani lichizi şi bijuterii din casă.
   
Cei şapte cetăţeni români au fost plasaţi în arest. "Probele colectate în cursul investigaţiilor ne permit să vorbim despre furt în cazul acestor indivizi", a anunţat un reprezentant al poliţiei franceze.
   

×
Subiecte în articol: Franta
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close