Antena 3 CNN Externe Scandal uriaș în interiorul Tesla. Un angajat a fost acuzat de sabotaj chiar de Elon Musk

Scandal uriaș în interiorul Tesla. Un angajat a fost acuzat de sabotaj chiar de Elon Musk

Scandal uriaș în interiorul Tesla. Un angajat a fost acuzat de sabotaj chiar de Elon Musk
Sursa foto: foto: Youtube
19 Iun 2018   •   20:24

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a acuzat un angajat al companiei pe care o deține de „sabotaj” și furt de informații ultra-sensibile, pe care le-a transmis mai departe. 

"Am fost consternat să aflu în acest weekend că un angajat al Tesla a comis un act de sabotaj care dăunează operaţiunilor noastre", a scris Elon Musk într-un e-mail adresat subordonaţilor săi, publicat marţi de mai mulţi analişti financiari. "Acest sabotaj include pur şi simplu modificări ale codului sistemului de fabricaţie Tesla prin împrumutarea unor nume false de utilizator şi prin exportul unor tone de informaţii ultra-sensibile unor părţi terţe necunoscute", a explicat antreprenorul de origine sud-africană.

"Dimensiunea acţiunilor sale nu este deocamdată pe deplin cunoscută, dar, ţinând cont de ceea ce el a recunoscut deja că a făcut până în prezent, lucrurile par destul de grave", a mai spus Elon Musk.

Elon nu a dezvăluit numele angajatului, a cărui motivaţie ar fi constat în faptul că "dorea o promovare pe care nu a obţinut-o".
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Elon Musk angajat tesla scandal
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close