Antena 3 CNN Externe Scenariu de coșmar dezvăluit de britanici: Rusia ar fi încercat să îl asasineze pe premierul muntenegrean

Scenariu de coșmar dezvăluit de britanici: Rusia ar fi încercat să îl asasineze pe premierul muntenegrean

Scenariu de coșmar dezvăluit de britanici: Rusia ar fi încercat să îl asasineze pe premierul muntenegrean
Sursa foto: Foto: Wikipedia
19 Feb 2017   •   17:37

Autoritatile de la Kremlin ar fi incercat sa il ucida pe premierul din Muntenegru si sa rastoarne guvernul pentru a impiedica aderarea tarii la NATO. Acest scenariu terifiant a fost dezvaluit de surse din serviciul britanic de spionaj.

Oficiali britanici cred ca autoritatile ruse s-au aflat in spatele unui complot din luna octombrie pentru a-l ucide pe premierul muntenegrean prooccidental Milo Djukanovici, au declarat surse guvernamentale de la Londra pentru Sunday Telegraph.

Oficialii de la Londra cred ca Rusia a pus la cale intreg complotul pentru a putea fi pus pe seama nationalistilor rusi, daca va fi descoperit.

„Discutam despre un complot pentru a perturba sau prelua controlul, intr-un fel, asupra unui Guvern. Nu puteti sa va imaginati ca nu a existat un proces de aprobare”, a spus una dintre sursele citate sub acoperirea anonimatului.

Potrivit Sunday Telegraph, agentiile de informatii ale SUA au strans dovezi in legatura cu implicarea la nivel inalt a Rusiei in plan, notează stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: Rusia Muntenegru asasinat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close