Antena 3 CNN Externe Scene de coșmar după cutremurele din Italia. Mulți dintre morți sunt copii. ”Este îngrozitor. Numărul victimelor va crește mult”

Scene de coșmar după cutremurele din Italia. Mulți dintre morți sunt copii. ”Este îngrozitor. Numărul victimelor va crește mult”

Scene de coșmar după cutremurele din Italia. Mulți dintre morți sunt copii. ”Este îngrozitor. Numărul victimelor va crește mult”
24 Aug 2016   •   16:10

Italia își plânge morții, după cutremurele de miercuri și numeroase familii își plâng copiii pierduți.


Deși nu există cifre exacte, se știe că o mare parte dintre cei 63 de morți anunțați de autorități sunt copii.


Cel mai tânăr dintre aceștia, o fetiță de nouă luni, care a fost scoasă de sub dărâmăturile unei case din Arquata. Un alt bebeluș, de 18 luni, a murit la spitalul Ascoli Piceno. Cei doi erau frați. Drama familiei însă nu s-a oprit aici. Echipele de salvare i-au scos de sub dărâmături și pe părinții copiilor, ambii fără suflare.


Potrivit salvatorilor, distrugerea este totală în orașul Amatrice. Centrul localității a dispărut în totalitate, iar casele de piatră, mai noi, au picat la fel ca toate locuințele vechi. Nimic nu a mai rămas în picioare.
”Totul a dispărut. Este îngrozitor. Se aud țipetele mamelor și copiilor. Numărul victimelor va crește mult, acum lucrăm să eliberăm străzile și abia apoi vom ajunge la case. Acolo ne așteptăm să găsim mult mai multe cadavre, sunt probabil foarte mulți cei care nu au reușit să iasă din case” a spus Fabrizio Curcio, unul dintre coordonatorii echipelor de salvare.

×
Subiecte în articol: victime bilant Amatrice seism cutremur
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close