Antena 3 CNN Externe Scrisoare emoţionantă pentru preşedintele Statelor Unite, din partea unui antreprenor. Răspuns genial al lui Barack Obama

Scrisoare emoţionantă pentru preşedintele Statelor Unite, din partea unui antreprenor. Răspuns genial al lui Barack Obama

Scrisoare emoţionantă pentru preşedintele Statelor Unite, din partea unui antreprenor. Răspuns genial al lui Barack Obama
15 Mar 2016   •   09:46

Brian Noyes, un antreprenor din Virginia, i-a scris o scrisoare emoţionantă preşedintelui Barack Obama, prin care îi povesteşte greutăţile prin care a trecut afacerea pe care o conduce şi cum a reuşit să o menţină pe linia de plutire.

Preşedintele SUA a amintit de această poveste chiar în ziua în care era sărbătorit Pi (Pie în engleză înseamnă plăcintă - n.r.)

Brian a renunţat la slujba sa pentru a deschide o patiserie, ziua lansării acesteia fiind aceeaşi cu prima zi de mandat al lui Obama.
Momentul nu a fost unul grozav ales, căci a venit criza economică, iar Brian a rămas singur în încercarea de a face afacerea să meargă.
Am menţinut-o pe linia de plutire muncind 18 ore pe zi, deşi mereu mi-am făcut griji că nu voi putea plăti angajaţii şi furnizorii. Am colaborat cu producătorii locali, eram toţi ca o familie. Deşi era o perioadă grea, nu puteam să îi dezamăgim” povesteşte omul de afaceri.

După noapte, vine zi. Aşa a fost şi în cazul Patiseriei Red Truck, care a început să meargă mai bine, ajungând cel mai mare furnizor al districtului.

Nu am fi putut face asta fără munca administraţiei dumneavoastră. Ştiu că aţi avut pe cap o economie fragilă şi nu ştiu ce ar fi fost dacă erau alţii în locul dumneavoastră. Vă mulţumesc. Poate veniţi să vedeţi cum s-au rezolvat lucrurile” a scris Brian.

Răspunsul preşedintelui Obama, pe cât de simplu, pe atât de important.

Este o poveste extraordinară. Ar trebui să luăm nişte mostre. Eu le mănânc, iar Pete poate face poze” a replicat Barack Obama.

Şi s-a ţinut de cuvânt.

"Brian este americanul de care vorbeam în discursul meu către sindicate. Muncitor, optimist, cineva care nu caută atenţie, pentru că este ocupat să facă ceea ce ţara are nevoie. Bravo, Brian" a scris Barack Obama pe Facebook.

 

I like pie. That’s not a state secret. I like comeback stories, too. So in celebration of Pi Day, I wanted to share a...

Posted by President Obama on Monday, March 14, 2016

×
Subiecte în articol: Barack Obama scrisoare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close