Antena 3 CNN Externe Scrisoarea unei fetițe de 7 ani, după ce a rămas orfană din cauza cutremurului din Italia: "Dragă Iisus..."

Scrisoarea unei fetițe de 7 ani, după ce a rămas orfană din cauza cutremurului din Italia: "Dragă Iisus..."

Scrisoarea unei fetițe de 7 ani, după ce a rămas orfană din cauza cutremurului din Italia: "Dragă Iisus..."
28 Aug 2016   •   10:28

Potrivit presei italiene, Annalisa are 7 ani si în urma cutremurului din Amatrice a ramas orfana. Fetita i se adreseaza lui Isus si le scrie câteva rânduri emotionante parintilor ei, notează stirilekanald.ro.

"Draga Isus, acum ca sunt cu tine mama si tata, poti sa îi saluti? Fara ei, ma simt foarte singura. Aici noile mele profesoare mi-au spus ca parintii mei sunt acum cu tine. Te rog sa ai grija de ei, da-i mamei mele o îmbratisare din partea mea si spune-i ca abia astept sa o vad din nou, în curând."

Ea le descrie cu lux de amanunte ce a mai ramas din casa lor si are chiar si o dorinta:

"Aici, totul s-a prabusit, chiar si camera mea cu jucarii, unde era cetatea pe care tata a construit-o, desi el a spus ca e indestructibila. Te rog, Isuse, daca poti, ai putea reconstrui casa noastra astfel încât sa putem merge înapoi asa cum eram înainte? si, te rog, spune-i mamei si tatalui ca-i astept si ca sunt obosita de profesoarele mele, cu toate ca ma trateaza bine si ma iubesc."

La fel de emotionanta este si scrisoarea unui pompier, marcat de faptul ca nu a reusit sa salveze o micuta de sub resturile casei.

"Buna, micuto! Iarta-ne daca am ajuns târziu la tine, din pacate încetasei deja sa respiri. Dar vreau sa stii de acolo, sus, ca am facut tot ce era posibil sa te scoatem de acolo. Adio, Giulia! Chiar daca nu m-ai cunoscut niciodata, eu te iubesc!"

×
Subiecte în articol: cutremur seism scrisoare fetita
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close