Antena 3 CNN Externe Scrisoarea unei tinere românce din SUA pentru Donald Trump

Scrisoarea unei tinere românce din SUA pentru Donald Trump

Scrisoarea unei tinere românce din SUA pentru Donald Trump
Sursa foto: Foto: facebook.com/DonaldTrump
15 Mar 2016   •   00:40

“Sunt mândră să fiu copil de imigranți, sunt mândră că părinții mei au ajuns de la opresiune și sărăcie să-și trăiasca visul american", este mesajul unei adolescente de origine română pentru Donald Trump.

”Ma sprijin pe o fundație cu rădacini adânci formată din oameni care și-au riscat viața ca noi să putem fi liberi” - acestea sunt cuvintele unei adolescente într-o scrisoare adresata candidatului republican la presedinția SUA Donald Trump, ca reacție la una dintre declarațiile critice ale acestuia la adresa imigranților.

Potrivit Huffington Post, adolescenta care se semneaza Julia T., eleva la un liceu din Connecticut, s-a arătat jignită de afirmațiile lui Trump într-un interviu acordat revistei Time.

“Nimeni din frumoasa și diversa mea comunitate de imigranți români nu este un monstru. Ei nu sunt oameni răi așa cum susține Trump. Sunt asistente medicale care au grijă de pacienți, medici care salvează vieți, stomatologi care creează locuri de muncă, avocați care pledează pentru drepturile oamenilor, agenti de paza care protejează oamenii, lideri religioși care adună împreuna comunități, cântăreți care-și împărtașesc cultura prin muzică, ingineri care proiecteaza avioane militare și studenți care invata la unele dintre cele mai bune instituții din țara. Ei sunt oamenii pe care i-am admirat toata viata mea”, scrie adolescenta în scrisoarea adresata lui Donald Trump.

Sursa: stirileprotv.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close