Antena 3 CNN Externe Se simțea ciudat și medicii îi spuneau că nu are nicio problemă. La câteva ore după ce a făcut poza asta, a primit o veste cumplită. Care e detaliul pe care nu-l observă nimeni în această imagine

Se simțea ciudat și medicii îi spuneau că nu are nicio problemă. La câteva ore după ce a făcut poza asta, a primit o veste cumplită. Care e detaliul pe care nu-l observă nimeni în această imagine

Se simțea ciudat și medicii îi spuneau că nu are nicio problemă. La câteva ore după ce a făcut poza asta, a primit o veste cumplită. Care e detaliul pe care nu-l observă nimeni în această imagine
Sursa foto: Foto: Facebook/ Vicky Veness
de S.T.    |    17 Aug 2017   •   18:25

Vicky Veness are 30 de ani și este din Cheltenham, Marea Britanie. Tânăra a fost diagnosticată cu cancer la plămâni în stadiul 4, în ciuda faptului că arăta în formă maximă.

Vicky a distribuit pe o rețea socială o fotografie care fusese realizată cu doar câteva ore înainte de a i se pune cumplitul diagnostic.

,,Dacă ai cancer nu vei arăta bolnavă în exterior”, a explicat ea.

Femeia practică fitness, nu fumează și spune că mereu a mâncat sănătos, notează Daily Mail.

Potrivit ei, medicii nu i-au luat în serios simptomele din cauza faptului că arăta foarte bine. Aceștia i-au spus că suferă de astm. Medicilor le-a trebuit 18 luni să o diagnosticheze corect.

„Această postare ar putea să îi deranjeze pe unii.

Imaginea de mai jos a fost realizată cu doar câteva ore înainte să fiu diagnosticată cu cancer în stadiul 4. Am 30 de ani, sunt trainer personal, alerg mult, nu fumez și mănânc mereu sănătos. Când ai cancer nu vei arăta bolnav. Simptomele sunt mult mai subtile și se vor arăta doar ocazional. Din păcate simptomele mele au fost tratate drept simptome de astm și nu m-a băgat niciun doctor în seamă. Morala acestei povești este următoarea: dacă nu te simți bine din orice motiv, nu contează cât de stupid pare, mergi la un doctor, pune întrebări până obții răspunsurile de care ai nevoie.

Aceasta a fost cea mai grea săptămână a vieții mele, dar acum e vremea să lupt cu asta!”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: fitness cancer astm
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close