Antena 3 CNN Externe Şi-a DAT FOC la maşină fiind ÎNAUNTRU. Doi poliţişti au fost SPULBERAŢI încercând să îl ajute (VIDEO)

Şi-a DAT FOC la maşină fiind ÎNAUNTRU. Doi poliţişti au fost SPULBERAŢI încercând să îl ajute (VIDEO)

Şi-a DAT FOC la maşină fiind ÎNAUNTRU. Doi poliţişti au fost SPULBERAŢI încercând să îl ajute (VIDEO)
Sursa foto: foto: Captură LiveLeak
03 Iun 2015   •   15:41

Departamentul de poliţie şi cel de pompieri din Austin investighează explozia unei maşini care a trimis în spital un bărbat şi doi poliţişti.

Ofiţerii de poliţie au încercat să stea de vorbă cu un şofer. În momentul în care oamenii legii au încercat să se apropie de bărbat, acesta a fost auzind spunând: " Cred că voi arunca maşina asta în aer". Imaginile au fost surprinse şi pe camerele de supraveghere din maşina poliţiei. Câtvea clipe mai târziu, un zgomot puternic este auzit, iar autoturismul este cuprins de flăcări.

Unul dintre ofiţeri a declarat că a văzut şoferul cu o brichetă în mână şi şi-au dat seama imediat că vehiculul avea combustibil.

Ofiţerii au reuşit să tragă şoferul - care era singur - din maşina curpinsă de flăcări, înainte ca echipajele de pompieri să ajungă la locul accidentului. Şoferul a fost dus la Centrul Medical Universitar Brackenridge în stare gravă şi ar putea transferat la Brooke Medical Center din San Antonio.

Poliţia a declarat că, cel mai probabil, şoferul încerca să se sinucidă.

Între timp, unul dintre cei doi ofiţeri implicaţi, a ajuns la South Austin Medical Center cu leziuni minore pe braţ, el lovindu-se la cot în timpul incidentului. Ofiţerul a reuşit să conducă maşina şi a ajuns la spital unde a fost tratat. Celălalt ofiţer a primit îngrijiri medicale la locul faptei.

×
Subiecte în articol: masina politisti
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close