Antena 3 CNN Externe Și-a masacrat întreaga familie în propria casă, după care a lăsat un bilet înfiorător pe ușa de la intrare

Și-a masacrat întreaga familie în propria casă, după care a lăsat un bilet înfiorător pe ușa de la intrare

Și-a masacrat întreaga familie în propria casă, după care a lăsat un bilet înfiorător pe ușa de la intrare
Sursa foto: Foto: mirror.co.uk
31 Aug 2016   •   22:41

Un profesor din Irlanda, care și-a măcelărit întreaga familie, soția și cei trei fii, în casa în care locuiau, ar fi lăsat un bilet în care le explică rudelor motivul pentru care le-a luat viața, scrie Mirror.

Tragedia s-a petrecut într-o zonă rurală din apropierea oraşului irlandez Ballyjamesduff, anchetatorii stabilind că este vorba despre o crimă multiplă urmată de sinuciderea autorului. Liam, 13 ani, Niall, 11 ani, Ryan, 6 ani, şi mama lor Clodagh au fost ucişi de tatăl, respectiv, soţul Alan Hawe, un respectat profesor de la o şcoală din regiune.

Potrivit presei irlandeze, Alan Hawe a lăsat un bilet plin cu instrucțiuni care să fie citite și respectate de către familie.

De asemenea, el a lăsat un bilet în afara casei lor, din Ballyjamesduff, în care își avertiza vecinii să nu cumva să intre.

Unul dintre prietenii bărbatului spun că acesta a fost extrem de meticulos în faptele sale oribile.

Întreaga comunitate este în stare de şoc şi nimeni dintre cei interogaţi de polițiști nu își pot explica ceea ce s-a întâmplat în acea locuință.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close